loading...
familico.ir
fatemi بازدید : 15 دوشنبه 07 خرداد 1403 نظرات (0)

چگونه معافیت کفالت مادر بگیریم؟

خدمت سربازی، دورانی پرفراز و نشیب است که می‌تواند شما را برای ورود به دنیای مستقل و خودکفایی آماده کند. اما در برخی موارد، شرایطی وجود دارد که مشمولان باید برای انجام تعهدات خانوادگی خود از خدمت سربازی معاف شوند. معافیت کفالت مادر، یکی از این موارد است که به مشمولان واجد شرایط اجازه می‌دهد تا در کنار مادرتان باشند و از او مراقبت کنند. در این مقاله، شما را با اهمیت استقلال و خودکفایی در زندگی، فواید دریافت معافیت کفالت مادر برای رسیدن به این هدف و همچنین راهکارهایی برای ارتقای روحیه استقلال و خودکفایی در خود آشنا خواهیم کرد. با مطالعه این مقاله، می‌توانید با عزمی راسخ و روحیه‌ای قوی، گام به این مرحله مهم از زندگی خود بگذارید و برای ورود به دنیای مستقل و خودکفایی آماده شوید.

کفالت مادر، یکی از رایج ترین کفالت هایی است که همواره مورد توجه مشمولین نظام وظیفه قرار داشته است. مادری که از همسرش جداشده باشد، به فرد مشمول برای این نوع شرایط، معافیت موقت کفالت مادر داده می‌شود و باید تا 30 ماه بعد از طلاق و یا فوت پدر مشمول، ادامه داشته باشد.

پس از گذشت 30 ماه، چنانچه مادر فاقد همسر و سرپرست باشد، معافیت موقت به معافیت دائم کفالت مادر تبدیل می‌شود.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با شرایط دریافت معافیت کفالت مادر آشنا کنیم؛ لطفا در ادامه مطلب با مرکز مشاوره آویژه همراه باشید.

قوانین کفالت مادر چیست؟

قوانین کفالت از مادر مشخص و شفاف هستند؛ اما در مواردی نیز به نحوی قانون دوم و تبصره ای وجود دارد که اگر شما از آن اطلاع نداشته باشید به راحتی فرصت معافیت خود را از دست می دهید.

به طور کل معافیت کفالت انواع مختلفی دارد که یکی از آن ها، کفالت برای مادر است. کفالت برای مادر نیز خود حالت های مختلفی دارد؛ مثلا کفالت از مادر فاقد شوهر شامل مادران مجردی می شود که همسر آنها فوت کرده است، طلاق گرفته اند یا همسر آنها در زندان به سر می برد.

برای هر کدام از این حالت ها قوانین و شرایط خاصی وجود دارد؛ پس باید دید که شما برای کدام حالت درخواست معافیت سربازی کرده اید.

در هر حالت نیاز است که از طریق مشاوره از جزئیات قوانین معافیت کفالت، قوانین جدید، تبصره ها و راه های دوم موجود، اطلاعات لازم را کسب کنید تا بتوانید به حقوق خود دست پیدا کنید.

برای نمونه گذشتن مدت زمان مشخصی از طلاق مادر و وجود حداقل یک سال تا پایان زندان پدر و… برخی از این قوانین هستند.

مشمولین معافیت کفالت مادر چه کسانی هستند؟

مشمولین معافیت کفالت برای مادر در هر کدام از حالت ها، باید هم شرایط کلی معافیت کفالت را و هم شرایط خصوصی انواع کفالت را داشته باشند.

برای مثال یک سری شرایط، ضوابط و قوانین برای کفالت از مادران مطلقه وجود دارد، که طبیعتا در مورد مادرانی که همسر آن ها فوت کرده است، تعریف نشده اند؛ پس در مرحله اول باید مشخص شود که شما مشمول کدام نوع کفالت هستید؛ سپس بسنجید که آیا شرایط کلی معافیت کفالت را دارید یا خیر.

پس از این مرحله باید قوانین کلی و جزئی که در مورد شما صدق می کند را مطالعه کنید و سپس اقدامات اولیه را انجام دهید.

در حالت کلی اگر شما تنها فرزند پسر بالای ۱۸ سال هستید و پدر شما فوت کرده است یا والدین شما طلاق گرفته اند و غیبت ندارید، می توانید مشمول معافیت کفالت باشید.

پونزمدارک لازم برای ثبت درخواست کفالت مادر و گرفتن معافیت کفالت مادر شامل موارد زیر است:

 تکمیل برگ وضعیت مشمولین

 عکس 4*3 تمام رخ مشمول

 اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات مشمول

 اصل کارت شناسایی ملی مشمول و کپی آن

 اصل گواهی آخرین مدرک تحصیلی و کپی آن

 تکمیل برگ معاینه پزشکی

 تصویر شناسنامه پدر و مادر و خواهران و برادران

 مدارک طلاق یا فوت پدر برای درخواست معافیت کفالت مادر

شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه چیست؟

شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه، برای فردی است که پدر و مادرش از هم جدا شده اند و فرد سرپرستی مادرش را بر عهده دارد.

پونزمعافیت کفالت مادر مطلقه شرایط مخصوص خود را دارد که در زیر به آنها اشاره شده است:

 فرد مشمول تنها فرزند بالای ۱۸ ساله مادر مطلقه باشد که از مادرش نگهداری می کند.

 دفترچه اعزام به خدمت فرد مشمول غیبت نخورده باشد.

 برای اینکه به فرد مشمول معافیت کفالت مادر تعلق بگیرد، پدر و مادرش قبل از ۱۶ سالگی فرزندشان از هم جدا شوند.

 فرد در صورتی که از سلامت کامل برخوردار باشد، می تواند معافیت کفالت بگیرد؛ که توسط شورای پزشکی تایید می شود، در غیر این صورت بیمار بوده و می تواند برای گرفتن معافیت پزشکی اقدام کند.

 باید این طلاق از طرف محضر ثابت شود و یک طلاق سوری نباشد.

 از زمان تاریخ طلاق مادر و پدر مشمول ۳۰ ماه گذشته باشد، تا به فرد معافیت کفالت دائم تعلق بگیرد؛ اگر از تاریخ طلاق ۳۰ ماه کمتر گذشته باشد، به فرد معافیت موقت می دهند.

 مادر مطلقه دیگر ازدواج نکرده باشد.

موارد فوق شرایط معافیت کفالت برای مادر مطلقه بود که برای شما ذکر کردیم؛ در ادامه مقاله به گرفتن معافیت کفالت برای مادر مطلقه پرداختیم.

نحوه اخذ معافیت کفالت مادر مطلقه چگونه است؟

نحوه اخذ معافیت کفالت مادر مطلقه یکی دیگر از مراحل گرفتن معافیت است که فرد متقاضی باید آن را طی کند.

پونزنحوه اخذ معافیت کفالت برای مادر مطلقه به صورت زیر است:

 فرد ابتدا به پلیس +۱۰ مراجعه کرده و برای دریافت معافیت کفالت اقدام می کند.

 در قدم بعدی، مشخصات فردی خود را به ثبت می رساند.

 این مرحله، برگه ای را که مشخص می کند طلاق پدر و مادرش در محضر انجام شده را به همراه دیگر مدارک به کاربر پلیس +۱۰ تحویل می دهد.

 در آخرین مرحله در کمیسیونی که برای مشمول تشکیل می شود، معافیت کفالت به او می دهند و پس از چند روز کارت معافیت کفالت برای او صادر می شود.

طلاق توافقی برای معافیت کفالت چگونه است؟

طلاق توافقی برای معافیت کفالت امکان پذیر است؟ این سوال و دیگر سوالات این مدلی ذهن عده ای از مشمولان را به خود مشغول کرده است. در واقع طلاق توافقی، طلاقی است که والدین با هم توافق می کنند و از هم جدا می شوند.

پس طلاق توافقی برای معافیت کفالت ممکن است و هیچ گونه مشکلی ندارد.

بسیاری از مشمولان و خانواده ها چون اطلاعی از این گونه طلاق ها ندارند، اقدام به گرفتن طلاق می کنند تا فرزندشان از سربازی معاف شود و طلاق توافقی را با طلاق سوری اشتباه می گیرند و بعدا دچار مشکلاتی می شوند که در بخش های بعدی بدان پرداخته ایم.

انواع معافیت های سربازی کفالت

 معافیت کفالت سربازی مادر

 معافیت سربازی کفالت پدر

 معافیت سربازی کفالت پدر بیمار و ناتوان

 معافیت خدمت سربازی کفالت برادر صغیر

 معافیت خدمت کفالت سربازی خواهر

 معافیت خدمت کفالت جد پدری یا مادری

 معافیت سربازی کفالت برادر بیمار

 معافیت کفالت سربازی همسر معلول

 معافیت کفالت خدمت سربازی فرزند معلول

در این بین، معافیت کفالت مادر یکی از مهم ترین بخش های معافیت های کفالت است، که کمتر به آن توجه می شود و مردم معمولا آگاهی و اطلاعات کمتری نسبت به این مورد دارند؛در نتیجه درصد زیادی از مشمولان، شرایط دریافت این نوع معافیت را دارند، ولی از آن ناآگاهند.

ما در این مقاله قصد داریم این نوع معافیت خاص را مورد بررسی قرار دهیم؛ هم چنین در ادامه با شرایط جدید کفالت مادر و قوانین آن بیشتر آشنا خواهیم شد. برای اطلاع بیشتر از این شرایط و قوانین، مشاوران ما می توانند در این زمینه راهنمای خوبی برای شما باشند.

بیشتر بخوانید: معاف از رزم چشم 

شرایط معافیت کفالت مادر

برای گرفتن معافیت کفالت سربازی مادر، مشمولان باید از شرایط ویژه ای برخوردار باشند و داشتن این شرایط بسیار کمک کننده خواهد بود.

مشمولان می توانند با بررسی این شرایط و مطالعه ی دقیق ضوابط و قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا، در ارتباط با این نوع معافیت، هر چه سریع تر مراحل اقدام برای این معافیت های کفالت را پشت سر گذاشته و کارت معافیت خود را بگیرند.

اما سوال اینجاست که این شرایط برای معافیت های کفالت سربازی چگونه است؟ چه کسانی از این شرایط بهره مند خواهند بود؟ چه کسانی می توانند به طور دایمی از معافیت های کفالت سربازی مادر استفاده کنند؟ در اینجا این شرایط را برای شما تشریح کرده ایم، آن ها را با دقت مطالعه کرده و برای اطلاعات بیشتر با مشاورین نظام وظیفه مرکز آویژه در تماس باشید.

شرایط کلی و اولیه برای همه ی معافیت های کفالت یکسان است، که بر اساس این شرایط سازمان نظام وظیفه سایر شرایط مشمولین را نیز بررسی خواهد کرد.

افرادی که از این شرایط اولیه برخوردار باشند، می توانند سایر شرایط را نیز مطالعه کرده و برای هر یک از معافیت های کفالت اقدام کنند؛ پس قبل از بررسی شرایط معافیت های کفالت سربازی مادر، به اصلی ترین شرایط معافیت های کفالت خواهیم پرداخت.

شرایط عمومی دریافت معافیت های کفالت

 نداشتن غیبت

یکی از اصلی ترین شروط لازم برای معافیت های کفالت، نداشتن غیبت غیر موجه سربازی است. کسانی که می خواهند از این معافیت ها بهره بگیرند، نباید حتی یک روز غیبت داشته باشند.

 سن مشمولیت

رسیدن به سن مشمولیت، یکی از اصلی ترین شرایط لازم برای معافیت های کفالت است. در واقع مشمول نمی تواند قبل از رسیدن به سن اعزام به خدمت برای معافیت درخواست دهد.

 تک فرزند بالای ۱۸ سال بودن

تنها کسانی می توانند از معافیت های کفالت استفاده کنند که تنها پسر بالای ۱۸ سال خانواده باشند.

کسانی که می خواهند برای معافیت کفالت سربازی مادر اقدام کنند، علاوه بر شرایط بالا باید سایر شرایط تخصصی را که در ادامه بیان خواهیم کرد نیز داشته باشند. لطفا این شرایط را با دقت بخوانید و در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر با مشاورین ما در تماس باشید.

شرایط تخصصی دریافت معافیت های کفالت سربازی مادر

 پدر فرد مشمول نظام وظیفه در زندان باشد.

همچنین تا پایان تاریخ حبس پدرش، بیشتر از پنج سال مانده باشد؛ در این صورت فرد شرایط معافیت کفالت مادر را دارد و فرد مشمول می تواند از معافیت کفالت استفاده کند.

 پدر فرد مشمول نظام وظیفه سربازی، در قید حیات نباشد.

فرد مشمول نظام وظیفه سربازی نباید برادر تنی بالای سن ۱۸ ساله داشته باشد. اگر فرد مشمول نظام وظیفه سربازی، برادر تنی بالای سن ۱۸ ساله داشته باشد، باید فرد از شورای پزشکی مدرکی مبنی بر اینکه برادرش توانایی نگهداری مادرش را ندارد، بگیرد.

 هنگامی که مادر مشمول نظام وظیفه طلاق دائم گرفته باشد و همچنین ازدواج مجدد نکرده باشد.

در صورت ازدواج مجدد مادر، دریافت معافیت کفالت امکان پذیر نخواهد بود.

 فرد مشمول نظام وظیفه سربازی نباید مشمول غیبت شده باشد.

حتی در صورت داشتن شرایط معافیت تحصیلی، باز هم می توان از شرایط معافیت کفالت نظام وظیفه استفاده کرد.

 فرد مشمول نظام وظیفه تنها سرپرست و نگهدارنده برادر یا خواهر صغیر خود باشد.

در این صورت فرد شرایط معافیت کفالت مادر را دارد و فرد مشمول می تواند از معافیت کفالت استفاده کند.

مراحل اخذ معافیت کفالت مادر

یکی از مهم ترین اقدامات برای معافیت های کفالت، گذراندن مراحل آن می باشد. این مراحل شرایط و سختی های خاص خود را دارد؛ به همین منظور مشمولین باید دقت داشته باشند که این مراحل را به درستی پشت سر گذاشته تا بتوانند این معافیت را سریع تر دریافت کنند.

به همین منظور مراحل و اقدامات برای این معافیت را در اینجا توضیح خواهیم داد، که بر اساس آن مشمولین بتوانند سریع تر و بدون غیبت این مراحل را طی کنند.

بیشتر بخوانید: شرایط ایست خدمت سربازی برای تحصیل

مراحل دریافت معافیت کفالت خدمت سربازی مادر

  1. فرد مشمول نظام وظیفه سربازی، باید مدارک اولیه ی خود را تهیه و آماده نماید تا در تاریخ مشخص به سازمان مربوطه تحویل دهد.
  2. مشمولین باید به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی مراجعه کرده تا مراحل درخواست خود را از این سازمان پیگیری کنند.
  3. پس از مراجعه به نزدیک ترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی، مشمولین می توانند مدارک خود را به این دفاتر ارائه و تحویل دهند.
  4. پس از تحویل مدارک مشمولین، نوبت به ثبت درخواست معافیت کفالت خواهد رسید. در این مرحله مشمولین باید درخواستش را ثبت کند.
  5. پس از ثبت کردن درخواست مشمولین باید منتظر بمانند تا در زمان مشخص به جلسه ی رسیدگی دعوت شوند.
  6. از طرف سازمان وظیفه عمومی نظام وظیفه، مشمولین به کمیسیون هیئت رسیدگی معافیت های کفالت دعوت خواهند شد.
  7. مشمول باید در این مرحله حساس در این کمیسیون شرکت کند؛ زیرا در این جلسه رای نهایی صادر خواهد شد.
  8. پس از صدور رای هیئت رسیدگی، مشمولین می توانند کارت معافیت خود را دریافت کنند، یعنی فرد می تواند معافیت دائم خود را دریافت نماید.
  9. در آخر کارت معافیت کفالت سربازی مشمولین از طریق پست به منزل ایشان تحویل داده خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز برای استفاده معافیت کفالت مادر (برای مرحله اول)

مدارک معافیت سربازی، یکی از اصلی ترین و مهم ترین بخش های دریافت انواع معافیت ها است؛ زیرا مشمولین با داشتن پرونده ی ناقص، قادر نخواهند بود که از شرایط معافیت ها بهره مند شوند به همین دلیل باید در جمع آوری مدارک خود دقت کافی داشته باشید.

کسانی که قصد دارند برای معافیت های کفالت خدمت سربازی اقدام کنند، به دلیل حساس بودن این نوع معافیت ها، باید اطلاعات دقیقی در دست داشته باشند.

هر ساله سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا تغییرات زیادی در قوانین این نوع معافیت ها اعمال می کنند، که بسیاری از مشمولین درباره ی آن ها اطلاعات ندارند. برای اطلاع از آخرین قوانین و مدارک برای دریافت معافیت سربازی کفالت باید آخرین اخبار این سازمان را دنبال کرده تا به نتیجه برسید.

پونزمدارک لازم در بخش اولیه دریافت معافیت های کفالت سربازی مادر خدمت وظیفه، شامل موارد زیر است:

 برگ تکمیل شده وضعیت مشمولان خدمت سربازی، یعنی همان فرم های دفترچه نظام وظیفه که باید از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی آنها را تهیه کنید.

 تصویر و کپی کارت ملی شناسایی مشمول خدمت سربازی عمومی

 تصویر و کپی آخرین مدرک تحصیلی فرد مشمول خدمت سربازی نظام وظیفه (باید این مورد در دفترخانه اسناد رسمی (محضر) برابر اصل شده باشد.)

 عکس رنگی رسمی و تمام رخ رنگی با زمینه ی کاملا سفید از فرد مشمول خدمت سربازی

 تصویر و کپی از کلیه صفحات شناسنامه فرد مشمول خدمت نظام وظیفه

 تکمیل و ارائه برگه واکسیناسیون مشمولین خدمت وظیفه ی عمومی

 اگر فرد در حال خدمت است، باید برگه ای از یگان خود مبنی بر انجام خدمت ارائه دهد.

 کپی کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی پدر، مادر، برادران و خواهران فرد مشمول خدمت سربازی

 برگه شامل استعلام و اعلام آخرین وضعیت فرد مشمول خدمت نظام وظیفه سربازی

 برگه شامل معاینه اولیه مشمولان خدمت نظام وظیفه سربازی

موارد فوق مدارکی بود که برای استفاده از شرایط معافیت کفالت مادر برای مرحله اول مورد نیاز است؛ اما این نوع معافیت به سایر مدارک نیز نیازمند است.

این مدارک تنها برای مرحله ی اول اقدامات برای معافیت های کفالت خدمت سربازی نیاز است که باید توسط خود مشمول کامل شده و فرم های لازم نیز با این مدارک به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی تحویل گردد.

سپس مشمولین در مرحله ی بعدی اقدامات خود باید مدارک دیگر را نیز تهیه کرده و به سازمان مربوطه تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز برای استفاده از شرایط معافیت کفالت مادر (برای مرحله دوم)

می دانید که گذراندن مراحل معافیت کمی سخت است. اگرچه شرایط برای برخی معافیت ها راحت به نظر می رسد، اما باید مشمولین در نظر داشته باشند که به هر حال شما متقاضی دریافت معافیت هستید و گذراندن مراحلی سخت کاملا طبیعی به نظر می رسد.

به همین منظور، برای دریافت معافیت های کفالت خدمت سربازی مادر، مشمولین، همانطور که در بالا نیز گفتیم، باید در دو مرحله مدارک تهیه کرده و سپس آن را به سازمان نظام وظیفه تحویل دهد.

این مدارک مورد نیاز را به طور مفصل در اینجا توضیح داده ایم و شما عزیزان می توانید آن ها را مطالعه کرده و سپس در اسرع وقت نسبت به جمع آوری مدارک خود اقدام کنید.

پونزمدارک لازم برای دریافت معافیت کفالت سربازی مادر در مرحله ی دوم، شامل موارد زیر است:

  • اصل و کپی کلیه صفحات شناسنامه پدر و مادر فرد مشمول خدمت سربازی
  • اصل گواهی که نشان دهنده فوت پدر مشمولین باشد (در صورتی که پدر فوت کرده باشد).
  • ارائه نامه ای از سازمان های قضایی مبنی بر اینکه بیشتر از یک سال از حبس پدر باقی است (در صورتی که پدر در زندان باشد).
  • اصل و کپی شناسنامه فرد مشمول خدمت سربازی (شناسنامه باید عکس دار باشد).
  • کپی صفحه اول از شناسنامه های خواهران و برادران فرد مشمول خدمت سربازی نظام وظیفه
  • دو قطعه عکس 4*3 از مادر فرد مشمول خدمت
  • اصل فیش واریزی که باید مبالغ مورد نیاز که در دفترچه خدمت آمده است، پرداخت گردد.
  • تهیه برگ اول از قبض مخصوص خدمات پستی مربوط به کارت معافیت و یک عدد پاکت ارسال کارت از دفاتر پستی
  • کپی از شناسنامه و کارت ملی همسر یا همسران فوت شده مادر (در صورت وجود داشتن همسری دیگر)
  • یک قطعه عکس تمام رخ و رسمی از فرد مشمول خدمت سربازی نظام وظیفه به صورت رنگی با پس زمینه سفید
  • اصل گواهی تحصیلی فرد مشمول خدمت سربازی به همراه کپی مدرک تحصیلی که باید حتما کپی آن توسط سازمان مربوطه مورد تایید باشد.
  • برگ معاینه پزشکی برادر بیشتر از ۱۸ سال مشمول مبنی بر اینکه به علت بیماری یا نقص عضو قادر به مراقبت و نگهداری از مکفول نیست.
  • برگ معاینه پزشکی از عدم توانایی برادر بزرگ تر خود (در صورت داشتن برادر بزرگ تر از ۱۸ سال) مبنی بر اینکه برادرش قادر به مراقبت و مواظبت از مادرش نیست.
  • ارائه برگه اعزام به خدمت از ارگان سازمانی که در حال خدمت در آن است. (در صورتی که فرد مشمول در حال خدمت سربازی است).

خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره آویژه

هدف مرکز مشاوره آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات خدمت سربازی و افزایش آگاهی شماست، تا با توسعه اطلاعات خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر، سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید.

در این راستا مرکز مشاوره آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خدمت سربازی به شما هم میهنان عزیز ارائه می دهد. از همراهی شما سپاسگزاریم.

سوالات متداول

کفالت مادر فاقد همسر چگونه است؟

کفالت از مادر فاقد همسر همانطور که گفته شد شامل چند حالت است. در حالت اول برای مادرانی است که همسر آن ها فوت کرده است و ازدواج مجددی نداشته اند. حالت دوم برای مادران مطلقه است که باید مدت مشخصی از طلاق آن ها گذشته باشد و حالت سوم برای مادرانی است که همسر آن ها در زندان است. برای کسب اطلاعات دقیق تر، لطفا ادامه مقاله فوق را مطالعه فرمایید.

شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه چگونه است؟

شرایط معافیت کفالت برای مادر مطلقه به این صورت است که باید مدت قابل قبولی از زمان طلاق گذشته باشد به علاوه مادر شما فرزند پسر دیگری بالاتر از ۱۸ سال نداشته باشد. از طرفی شما نباید غیبت از خدمت داشته باشید. موارد حائز اهمیت بسیاری برای شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه وجود دارد که پیشنهاد می کنیم جهت اطلاع از آنها، مقاله فوق را بطور کامل مطالعه فرمایید.

کفالت مادر حقوق بگیر چگونه است؟

کفالت برای مادر حقوق بگیر، یکی از مواردی است که برای بسیاری از افراد سوال برانگیز است. باید گفت که مسئله کفالت از مادر با این موارد در تناقض نیست و ارتباطی به یکدیگر ندارند. به این معنی که حتی اگر مادر فرد هنوز توانایی کار کردن را دارد در صورت نداشتن سرپرست، شما می توانید کفالت او را بر عهده بگیرید و در صورت داشتن حقوق مستمری حقوق وی قطع نخواهد شد.

تعریف کفالت مادر چیست؟

اگر بخواهیم یک پاسخ ساده و عامیانه به این سوال بدهیم، کفالت برای مادر یعنی شرایطی که مادر سرپرست و همسری ندارد و نیازمند به حضور و حمایت فرزند پسر است. در این حالت اگر فرد به سن ۱۸ سال رسیده باشد و برادر بزرگ تری نداشته باشد، می تواند سرپرستی مادر را به عهده بگیرد و این موضوع در سازمان نظام وظیفه تحت عنوان کفالت از مادر است.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 731
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 49
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 222
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 478
  • باردید دیروز : 166
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,034
  • بازدید ماه : 1,034
  • بازدید سال : 17,034
  • بازدید کلی : 19,341